Η Σχολή Εθνικής Άμυνας (ΣΕΘΑ) ανακοίνωσε την επίσκεψη των σπουδαστών της στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Motor Oil Hellas.
Η ανακοίνωση: Στο πλαίσιο ενημέρωσης των Σπουδαστών της 78ης Εκπαιδευτικής Σειράς Φοίτησης Δια Παρουσίας της ΣΕΘΑ για υποδομές στρατηγικής σημασίας για την Εθνική Άμυνα, την Πέμπτη 06 Νοεμβρίου 2025 έλαβε χώρα εκπαιδευτική επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της «ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ ΕΛΛΑΣ».
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το έργο και την αποστολή της εταιρείας, ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκε και περιήγηση στους χώρους των εγκαταστάσεων αυτής.
Η Σχολή Εθνικής Άμυνας (ΣΕΘΑ)
Η ΣΕΘΑ αποτελεί το τελευταίο και υψηλότερο επίπεδο Ακαδημαϊκής Εκπαίδευσης Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και πολιτικού προσωπικού ανώτερης βαθμίδας, καθώς και στελεχών των Σωμάτων Ασφαλείας, Λιμενικού Σώματος, Υπουργείων, δημοσίων οργανισμών και λοιπών φορέων, παρέχοντας υψηλού επιπέδου Ακαδημαϊκή Γνώση στον ευρύτερο τομέα των Στρατηγικών Σπουδών.
Eκ της αποστολής της η Σχολή, ως το ανώτατο στρατιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα της χώρας μας, καλείται να επιμορφώσει – εκπαιδεύσει – διευρύνει τους πνευματικούς ορίζοντες των σπουδαστών της, ώστε να τους προετοιμάσει κατάλληλα για το χειρισμό συναφών θεμάτων, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους.
Διαβάστε επίσης:
- Υπαξιωματικοί απαιτούν: «Εδώ και τώρα τέλος» ο Δένδιας
- Πρωτοφανής επίθεση Δένδια στους Υπαξιωματικούς
- Δένδιας: Την επόμενη εβδομάδα στη διαβούλευση το νομοσχέδιο
- Πολεμικό Ναυτικό: Ρεκόρ δεκαετίας οι 276 παραιτήσεις σε 10 μήνες




