Κορυφαία ατάκα σε χιουμοριστική σειρά για την σοπράνο που είπε τον Εθνικό Ύμνο στην Ακρόπολη, για τους εορτασμούς των 200 χρόνων από το 1821

Το τελευταίο επεισόδιο της χιουμοριστικής σειράς «η τούρτα της μαμάς» που προβάλλεται από την κρατική τηλεόραση, είχε αναφορά και στην σοπράνο που επιλέχθηκε να αναφωνήσει τον εθνικό ύμνο στην Ακρόπολη για την επέτειο των 200 χρόνων, ξεσηκώνοντας πολλές αντιδράσεις.

Ελληνίδα σοπράνο, Αναστασία Ζαννή, ερμήνευσε από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης τον Εθνικό Ύμνο ανήμερα της επετείου για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Αικατερίνης Σακελλαροπούλου και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το ΓΕΕΘΑ, το οποίο έχει αναλάβει την ευθύνη της διοργάνωσης της εκδήλωσης, προσκάλεσε την Ελληνίδα σοπράνο προκειμένου να ερμηνεύσει τον Ύμνο εις την Ελευθερία, συνοδευόμενη από τη στρατιωτική μπάντα, με κορυφαίους μουσικούς από όλα τα Σώματα Στρατού, παρουσία της προεδρικής φρουράς.

Η επιλογή είχε σχολιαστεί ευρέως πολύ αρνητικά, με αποτέλεσμα να καταλήξει να γίνει ατάκα στην χιουμοριστική ελληνική σειρά της κρατικής τηλεόρασης «η τούρτα της μαμάς» στο τελευταίο επεισόδιο που προβλήθηκε χθες.

Η Λυδία Φωτοπούλου, υποδυόμενη την τηλεοπτική «Μαριλού» αναφωνεί:

«Εσύ καλή μου είσαι σαν τον εθνικό ύμνο στην Ακρόπολη, για τους εορτασμούς των 200 χρόνων. Ωραίο μέρος, μεγάλο σουξέ, λάθος τραγουδίστρια».

Ακούστε την να το λέει: