ΕΠΟΠ 2021: Ανεξήγητη αλλαγή μορίων σε υποψήφιο – Το γεγονός έρχεται να προστεθεί στις καταγγελίες για αδιαφάνεια

Το Armyvoice.gr φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα μια ακόμα περίπτωση υποψήφιου στην προκήρυξη ΕΠΟΠ 2021 που είδε τα μόριά του να αλλάζουν και να αυξάνονται!

Η νέα αυτή καταγγελία έρχεται να προστεθεί σε όσες έχουν ήδη γίνει με πλέον πρόσφατη αυτή που έφερε στο φως της δημοσιότητας η ΠΟΕΣ για τον ΟΒΑ που αποκλείστηκε, ενώ πληρούσε τις προϋποθέσεις.

Υποψήφιος είδε τα μόριά του να αυξάνονται και από 500 που είχαν υπολογιστεί στις 4 Ιουνίου, να γίνονται 650 μόρια πριν 2-3 ημέρες. Μας έστειλε μάλιστα και screenshot από την αίτησή του, όπου και είχε αλλάξει η σειρά κατάταξης. Για λόγους προστασίας της ανωνυμίας του δεν δημοσιεύουμε τα στοιχεία του. Ωστόσο θα τα διαθέσουμε σε περίπτωση που ζητηθεί από την Δικαιοσύνη και προκειμένου να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι γιατί ένα μήνα μετά την ανακοίνωση των μορίων αλλάζουν τα μόρια και η σειρά κατάταξης σε υποψήφιους;

Δεν ήταν οριστικά τα αποτελέσματα της μοριοδότησης που ανακοινώθηκαν; 

Το γεγονός έρχεται να ενισχύσει τις καταγγελίες ότι υπάρχει πρόβλημα με την αδιαφάνεια στον διαγωνισμό των ΕΠΟΠ, οι οποίοι μάλιστα δεν έχουν δικαίωμα προσφυγής όπως αναφέρει η προκήρυξη.

Για το θέμα της αδιαφάνειας έχουν καταθέσει ερωτήσεις τόσο το ΚΙΝΑΛ όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Θα μας εξηγήσει λοιπόν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας πώς γίνεται να αλλάζουν τα μόρια των υποψηφίων;