Διώξεις συνδικαλιστών που διεκδικούν λύσεις για τους ΕΜΘ, από «πρόσωπα που υπηρετούν στο ΣΓ ΥΕΘΑ – Μια ακόμα υπόθεση στο αρχείο

Φαίνεται ότι η επικαιρότητα του «χακί» συνδικαλισμού δεν θα μας αφήσει να ησυχάσουμε. Οι ίδιοι πρωταγωνιστές γράφουν νέα επεισόδια.

Μέχρι προχτές η ΠΟΜΕΝΣ προσπαθούσε να καταστήσει ανενεργή την ΠΟΕΣ, μέσα από μια τροπολογία που προωθούσε και ανέμενε να ψηφιστεί, αλλά δεν τα κατάφερε. Κανένας βουλευτής ή Υπουργός δεν δέχτηκε να καταθέσει τροπολογία, γιατί ήδη έχουν αντιληφθεί τι συμβαίνει.

Σήμερα ο Πρόεδρος της ΠΟΕΣ, Συνταγματάρχης Ανέστης Τσουκαράκης, με ανάρτησή του στο Facebook, πέταξε νέες «φωτοβολίδες» για πρόσωπα που υπηρετούν στο Στρατιωτικό Γραφείο του Υπουργού Εθνικής Άμυνας.

Εμμέσως πλην σαφώς τους κατηγορεί ότι έχουν ανοίξει φάμπρικα μη υπηρεσιακών αναφορών καταγγέλλοντας ότι θεωρούν εαυτούς θιγόμενους ως αξιωματικούς, ζητώντας την ποινική αξιολόγηση (συκοφαντική δυσφήμιση) του Ανθυπασπιστή ΕΜΘ Αριστείδη Κασιδόπουλου, ο οποίος το μόνο που επιχειρεί είναι να διεκδικήσει τη λύση των προβλημάτων που αφορούν στους Εθελοντές Μακράς Θητείας.

Και μάλιστα ο κ. Τσουκαράκης πετά το γάντι και ζητά από αυτούς τους αξιωματικούς που υπηρετούν στο Στρατιωτικό Γραφείο του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, να δημοσιοποιήσουν ίσες στον αριθμό μη υπηρεσιακές αναφορές τους, με αυτές που ήδη έχουν τεθεί στο αρχείο των Εισαγγελιών Στρατιωτικών Δικαστηρίων,

μέσα από τις οποίες να καταγγέλλουν στον Διευθυντή του Στρατιωτικού Γραφείου του ΥΕΘΑ τα κακώς κείμενα που συμβαίνουν στο στράτευμα και να του ζητούν (του Διευθυντή του ΣΓ) να προωθήσει τις μη υπηρεσιακές αναφορές τους στις ίδιες Εισαγγελίες. Υπάρχουν άραγε;

Αναμένουμε, με την ίδια ταχύτητα που απαντούν σε κάθε δημοσίευμα, να απαντήσουν και σε αυτό το δημόσιο ερώτημα έθεσε ο κ. Τσουκαράκης.

Προβλέπουμε ότι είναι λίγα τα ψωμιά του κ. Τσουκαράκη. Δεν μπόρεσαν να ξεφορτωθούν την ΠΟΕΣ, θα τελειώσουν όμως τον Πρόεδρό της.