Τα σούπερ μάρκετ σήμερα Καθαρά Δευτέρα παραμένουν κλειστά - Δείτε στο Armyvoice.gr ποια μαγαζιά είναι ανοιχτά 15/3 και μπορείτε να ψωνίσετε

Κούλουμα εντός των τειχών, ή μάλλον σε περιορισμό εντός του Δήμου για τις περτισσότερες περιοχές της χώρας. Πού μπορούμε να προμηθευτούμε τα απαραίτητα για οτ σαρακοστιανό τραπέζι;

Σούπερ μάρκετ σήμερα Καθαρά Δευτέρα Ποια μαγαζιά είναι ανοιχτά 15/3

Σήμερα 15 Μαρτίου 2021 Καθαρά Δευτέρα, κλειστά θα παραμείνουν τα σούπερ μάρκετ όλης της χώρας, ωστόσο ανοιχτά θα είναι ιχθυοπωλεία, μίνι μάρκετ και φούρνοι.

Σημειώνεται, ότι οι πολίτες για τη μετάβαση τους στο σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα τροφίμων καλούνται να στείλουν sms με τον κωδικό 2 στο 13033.

Σε αυτό το σημείο υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να μετακινηθούν για τις αγορές τους, εντός του δήμου τους, ή έως δύο χιλιομέτρα από την οικία τους.

Για να μην χάνετε τις εξελίξεις μπορείτε από το κινητό σας να εγγραφείτε στα google news κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ και αποθηκεύοντας το Armyvoice.gr στα αγαπημένα

Κανονικά θα λειτουργήσουν οι λαϊκές αγορές την Καθαρά Δευτέρα

Κανονικά θα λειτουργήσουν οι λαϊκές αγορές την Καθαρά Δευτέρα, όπως κάθε χρόνο, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Παναττική Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών. Σε σχετική ανακοίνωση σημειώνεται ότι οι λαϊκές αγορές θα λειτουργήσουν, κανονικά και το Σάββατο 13 Μαρτίου με επάρκεια σαρακοστιανών και καλές τιμές.

Σούπερ μάρκετ σήμερα Καθαρά Δευτέρα Ποια μαγαζιά είναι ανοιχτά 15/3
Σούπερ μάρκετ σήμερα Καθαρά Δευτέρα Ποια μαγαζιά είναι ανοιχτά 15/3

Τι ώρα αρχίζει η απαγόρευση κυκλοφορίας την Καθαρά Δευτέρα

Καθαρά Δευτέρα στο σπίτι τους θα περάσουν οι περισσότεροι πολίτες, ενώ η μετακίνηση θα επιτρέπεται μόνο στο κοντινό πάρκο της περιοχής, όπου και θα μπορούν να πετάξουν τον χαρταετό. Τι ισχύει με την απαγόρευση κυκλοφορίας την Καθαρά Δευτέρα 15 Μαρτίου και το ωράριο.

Το ωράριο που ισχύει τις καθημερινές φαίνεται ότι θα ισχύσει και την Καθαρά Δευτέρα, καθώς ακόμα δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση για αλλαγή της ώρας απαγόρευσης.

Ετσι, με αυτά τα δεδομένα στις περιοχές που βρίσκονται στο βαθύ κόκκινο, η απαγόρευση κυκλοφορίας θα ξεκινήσει από τις 19:00 ενώ στις υπόλοιπες από τις 21:00.

Διαβάστε αναλυτικά τις περιοχές