Προκήρυξη ΕΠΟΠ 2021: Ποιοι πλουτίζουν από την καθυστέρηση ΥΕΘΑ - Ολόκληρη βιομηχανία έχει στηθεί με στόχο τον διαγωνισμό

Μια ολόκληρη «βιομηχανία» πτυχίων ξένων γλωσσών έχει στηθεί πάνω στην καθυστέρηση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας να ανακοινώσει την προκήρυξη για τις προσλήψεις ΕΠΟΠ 2021.

Κάποιοι προσπαθούν να βγάλουν χρήματα, πουλώντας στους υποψήφιους πτυχία για να πάρουν 150 μόρια επιπλέον στον διαγωνισμό, όποτε αυτός προκηρυχθεί. Έτσι η καθυστέρηση που σημειώνεται κάθε ημέρα, με τις αστείες διαρροές για το lockdown, γεμίζει τις τσέπες συγκεκριμένης κατηγορίας φροντιστηρίων.

Πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται, εάν συνδέεται η καθυστέρηση από την πελυρά του υπουργείου, με τον πλουτισμό ορισμένων. Αυτό δεν είμαστε σε θέση να το γνωρίζουμε. Όμως, το βέβαιο είναι ότι με στοχευμένες διαφημίσεις, κάποιοι εκμεταλλεύονται αυτή την καθυστέρηση, για να βγάλουν κέρδος.

5 Οκτωβρίου 2020: Ο ΟΠΕΚΑ μοιράζει τα αδιάθετα δωρεάν βιβλία
Προκήρυξη ΕΠΟΠ 2021: Ποιοι πλουτίζουν από την καθυστέρηση ΥΕΘΑ

Πιο συγκεκριμένα είδαμε να διαφημίζουν τη δυνατότητα να δώσουν πτυχίο αγγλικών άμεσα σε υποψήφιους ΕΠΟΠ με online εξετάσεις, μέσα σε λίγες ώρες και να κερδίσουν έτσι 150 μόρια.

Το τιμολόγιο που βρήκαμε Online για τον Φεβρουάριο είναι 290 ευρώ και εάν δώσουν εξετάσεις τις επόμενες ημέρες κάνουν εκπτώσεις.

Γενική Έκπτωση  σε όλους στα 175 ευρώ εφαπαξ

Γενική Έκπτωση  σε σπουδαστές στα 165 ευρώ εφαπαξ

Γενική Έκπτωση σε όλους 200 (σε δυο δόσεις).

Οι πλήροφορίες μάλιστα λένε ότι πίσω από μια συγκεκριμένη πλατφόρμα που παρέχει γρήγορη πιστοποίηση, βρίσκεται απόστρατος αξιωματικός.

Το ενδιαφέρον είναι ότι ορισμένοι θέτουν την ημερομηνία 22 Φεβρουαρίου για αυτές τις εκπτώσεις και δεδομένου ότι ο υπουργός εθνικής άμυνας έχει δηλώσει ότι η προκήρυξη ΕΠΟΠ θα εκδοθεί τέλη Φεβρουαρίου, μοιάζει σαν να δίνουν τελευταία ευκαιρία.

Θα περιμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την ημερομηνία της έκδοσης της προκήρυξης ΕΠΟΠ 2021 να δούμε εάν έχει κάποια σχέση με την ημερομηνία λήξης της έκπτωσης των φροντιστηρίων.