Χιόνια στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας - Εντυπωσιακές ΦΩΤΟ από τον περίβολο του κτιρίου ντυμένο στα λευκά από την επέλαση της Μήδειας

Μια σπάνια εικόνα από το υπουργείο εθνικής άμυνας μεταφέρει σήμερα ο στρατιωτικός συντάκτης της ΕΡΤ και καλός συνάδελφος Δημήτρης Θωμάς. 

Πηγαίνοντας να καλύψει το ρεπορτάζ για την πρώτη επίσκεψη του νέου υπουργού άμυνας της Κύπρου στο ελληνικό υπουργείο άμυνας, δεν παρέλειψε να βγάλει φωτογραφίες από την επέλαση της Μήδειας στην περιοχή.

Έτσι μπορούμε να δούμε τους ιστούς με τις σημαίες όπου καθημερινά γίνεται η έπαρση και άπαρση με τιμητικό άγημα, να ξεπροβάλλει μέσα από το λευκό στρώμα χιονιού που έχει καλύψει τον περίβολο του κτιρίου. Στο βάθος διακρίνεται ελάχιστα η λεωφόρος Μεσογείων και το νοσοκομείο που βρίσκεται απέναντι.

Εντυπωσιακές είναι και οι εικόνες από την κύρια πύλη του υπουργείου, και τους διαδρόμους που οδηγούν στα κτίρια να καλύπτονται από το λευκό χιόνι.

Τέλος ιδιαίτερα σπάνια φωτογραφία είναι αυτή της χιονισμένης εισόδου στο ΓΕΑ, όπου το χιόνι έχει καλύψει τα δυο μαχητικά αεροσκάφη που κοσμούν την είσοδο του κτιρίου.

 

Εντυπωσιακή τέλος είναι και η είσοδος του ΓΕΝ