Αήθης και ανοίκεια επίθεση στην δημοσιογράφο του Armyvoice.gr Ιωάννα Ηλιάδη μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση – Αμετανόητος ο δράστης

Αμετανόητος για την εμετική επίθεση κατά της δημοσιογράφου Ιωάννας Ηλιάδη δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου, Τάσος Ψαρομπάς κατά τη διάρκεια της εκπομπής Tlive με την Τατιάνα Στεφανή.

Το θέμα πήρε διαστάσεις όταν ο συγκεκριμένος, σχολίασε με ακατανόμαστες εκφράσεις την ανάρτηση της κ. Ηλιάδη που καλούσε τα θύματα σεξουαλικών επιθέσεων να τις δημοσιοποιούν για να τύχουν προστασίας από το νόμο.

Δυο μέλη του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου αντέδρασαν άμεσα με αποτέλεσμα να καθαιρεθεί από το αξίωμά του.

Δείτε τι είπε η κ. Ηλιάδη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου Tlive

Η δήλωση των δυο μελών του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου

Ο αντιπρόεδρος του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου, Τάσος Ψαρομπάς, με ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, χλευάζει χρησιμοποιώντας κυριολεκτικά εμετικές, αποκρουστικές εκφράσεις, την καταγγελία δημοσιογράφου ότι δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από πρώην υπουργό.

Ιδιαίτερα στο νησί μας, που είχαμε το βιασμό και τη στυγνή δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, αλλά και άλλων περιπτώσεων που έχουν καταγγελθεί, είναι ανεπίτρεπτο να εκφράζονται τέτοιες χυδαιότητες από οποιονδήποτε.

Πολύ περισσότερο όταν εκφράζονται από κάποιον που υποτίθεται ότι εκπροσωπεί ως μέλος του ΔΣ του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων τις σκληρά εργαζόμενες γυναίκες που είναι πάνω από το 50% στον κλάδο μας. Ειδικά από τη στιγμή που μέσα στους ίδιους τους χώρους δουλειάς σε ξενοδοχεία και επισιτισμό οι γυναίκες συνάδελφοι έρχονται συνεχώς αντιμέτωπες με τέτοια φαινόμενα.

Το λιγότερο που έχει να κάνει η Διοίκηση του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων είναι να καταδικάσει απερίφραστα αυτή τη στάση και να απαιτήσει την παραίτηση του συγκεκριμένου.

Μιχάλης Τσουρούτης, μέλος του ΔΣ του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων και πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο Ξενοδοχείο Miramare

Τσαμπίκα Παττελάκη, μέλος του ΔΣ του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου και πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο ξενοδοχείο Sheraton